Tente først på Prix-butikken, deretter kajakkbygget i Gammelosen

Mandag kunne lensmann Tor Kristian Haugan fortelle at det er de samme to personene som har tent på dette kajakkbygget som tente på Prix-butikken. Det har skjedd samme natt.   Foto: Privat

Nyheter

Etter at Prix-butikken stod i flammer natt til 1. mai, gikk de samme personene til Gammelosen og forsøkte å tenne på dette bygget.

Bakgrunn: Sist fredag ettermiddag ble det oppdaget at et bygg som tilhører kajakkavdelinga i Orkla Fjellsportsklubb, var forsøkt påtent. Bygget ligger i Gammelosen, og benyttes som oppbevaring av avdelingas utstyr.

- Noen har tydeligvis kontaktet politiet om det, sa Torstein Grønningen, daglig leder i Orkla Fjellsportsklubb, til ST i helga.

Bygget er en ombygd garasje med dobbeltdør. I fronten på døra er det synlige brann- og svimerker. Også på baksiden er det lignende merker.

- Det er revet av fjøler på to steder, og de er forsøkt påtent. Sist det var folk fra oss der, var 28. april. Dette har derfor skjedd i tidsrommet fra da og til fredag, forklarte Grønningen.

Hadde flammene fått tak, ville trebygningen trolig lett ha brent helt opp.

Mandag formiddag kunne lensmann Tor Kristian Haugan fortelle at det er de samme to personene som har tent på kajakkbygget som også tente på Prix-butikken. Det har skjedd samme natt.