Politikjenning sneiet speilet til ambulanse

Illustrasjonsbilde 

Nyheter

Politiet mottok søndag kveld i 20.20-tida melding fra en ambulanse som var på vei på fylkesvei 710 fra Agdenes mot Orkanger. Den var ikke under utrykning. I nærheten av Ingdalsbakkene hadde en varebil kjørt forbi ambulansen. 

Under forbikjøringa hadde varebilen vært borti speilet på ambulansen, men varebilen ga bare gass og kjørte videre. Han ble imidlertid stoppet av politiet lenger mot Orkanger. Sjåføren viste seg å være en kjenning av lovens lange arm.

- Mannen i 50-åra har blant annet noen prikker på seg fra før. Det ble tatt en promilletest, men den ga ikke utslag, og han ble dimittert. Det var heller ingen skader på speilet på ambulansen, så saken ble ordnet på stedet, forteller Arnt Johansen ved lensmannskontoret i Orkdal.