Tre UP-patruljer rykket ut til Hemne

Illustrasjonsfoto 

Nyheter

Onsdag kveld tok tre uniformerte UP-patruljer turen til Kyrksæterøra i Hemne. Her gjennomførte de en trafikk- og adferdskontroll med fokus på moped- og ATV-kjøring i området. Som kjent mottar lokalt politi en god del meldinger om nettopp dette fra Kyrksæterøra sentrum.

LES OGSÅ:
Tullekjøring i Øragata
Utagerende mopedkjøring på Kyrksæterøra
Ga fire mopeder kjøreforbud

- Det ble utstedt ett gebyr for kjøring uten førerkort. I tillegg fikk patruljene kontakt med ungdommene og fikk gjort muntlige avtaler om «normal» kjøreadferd, forteller Randi Fagerholt ved lensmannskontoret i Orkdal.

Kontrollen øremerket moped og ATV pågikk fra klokka 19 til 22.

Underveis på Hemne-turen kontrollerte politiet også den øvrige trafikken på veiene. Tre sjåfører fikk forenklede forelegg (bot) for fart i en 80-sone. Høyeste hastighet var 111 km/t.