Nisjebutikkens dag - også i Rindal

Både Martin Trønsdal og Inga Dalsegg skal markere nisjebutikkens dag  Foto: Privat

Nyheter

I anledningen nisjebutikkens dag på lørdag, skal Martin Trønsdal fra Gardsbakeriet Hæmstelt pop up-bakeri på Dalalåven i Rindal. Også kunstner Inga Dalsegg markerer dagen med å holde åpent.

– Vi ønsker å fokusere på det vi mener at nisjebutikkens dag skal inneholde: kvalitet, service, fagkunnskap og kjøpsopplevelse. Det er alt for mye fokus på at “alt” skal selges på salg, til rabatterte priser, crazy days, Black Friday, Cyber Monday, Singles Day, jubileumssalg, sommersalg, høstsalg, vinterferiesalg og så videre, sier Dalsegg.

– Det finnes mange som er sure på handelsstanden, de klager gjerne høylytt over den kjøpefesten for eksempel Halloween og Valentinsdagen er. De samme folka roper ikke like høyt over Black Friday, legger hun til.

Hun har derfor en enkelt oppfordring:

– Vil du ha lokale butikker i morgen, så bruk dem i dag.