Politiet advarer mot svindelforsøk: – Ikke la deg lure

– Ikke la deg lure av denne meldinga, advarer politiet.  Foto: Politiet i Orkdal lensmannsdistrikt

Nyheter

sine facebooksider advarer Politiet i Orkdal lensmannsdistrikt mot svindelforsøk via tekstmelding.

– Ikke la deg lure av en slik SMS. Det er forsøk på svindel og kan koste deg. Som du ser er den laget med navnet på mottaker, men det er bare lureri, så slett den uten å åpne linken, skriver politiet i facebookinnlegget som er signert politibetjent Viggo Hansen.

Vedlagt er det et skjermbilde av en tekstmelding som politibetjenten selv skal ha mottatt. I meldinga står det «Hei Viggo. Pakken din er lagret i terminalen vår på grunn av ubetalte leveringskostnader.»

Helt til slutt i meldinga er det lagt ved en klikkbar direktelenke. Det er denne lenka politiet advarer mottagere å klikke på.