Utsetter revy og teater

Røstkvervet teaterlag utsetter sin teateroppetning. 

Nyheter

Vennastranda Revylag utsetter revyen «Heim ilein» på grunn av smittefare for korona. Den var planlagt satt opp 17. og 18. april.

— Vi har rådført oss med kommuneoverlegen i Heim kommune, og alle tre forestillingene er nå utsatt til høsten, sier Geir Inge Fiske i Vennastranda Revylag.

De planla å gjøre comeback i år etter flere år med pause fra ordinær revy i egenregi. Tre forestillinger ble utsolgt på rekordtid.

Beholder plassene

— I dagens situasjon er ikke revy veldig viktig. Vi er alle enige om at vi har et ansvar overfor hverandre og storsamfunnet i denne situasjonen, sier Fiske.

De mistet også øvingslokalet sitt, siden Ven flerbrukshus ble koronastengt. Dermed er dette i sum en soleklar avlysningsårsak.

Fiske forteller at alle som har kjøpt billett beholder billettene til ny forestillingsdato.

— Alle som har kjøpt billett, beholder sine plasser. I denne situasjonen har vi, som et lite revylag, ikke mulighet til å gi refusjon. Men har noen spørsmål, så bare ta kontakt, sier Fiske.

Vennastranda revylag utsetter sin revy. 

— Når settes forestillingene i høst opp?

— Det er ikke bestemt, men jeg skal love at det blir kringkastet!

Bryr seg på avstand

Også «Bryllup og uvennskap» i regi Røstkvervet teaterlag er utsatt. Her var det planlagt to forestillinger 24. og 25. april.

— I likhet med mange andre har vi utsatt forestillingene. De blir satt opp på ny helg når ting har roet seg, skriver teaterlaget på sin Facebook-side.

De som allerede har kjøpt billett, så er den gyldig også når nye datoer blir kjent.

— Skulle ikke datoen passe og du ikke for solgt dine billetter selv så fikser vi det sammen, ingen skal tape penger på oss, skriver teaterlaget, som i disse dager tar «avstandshensyn».

— Ta pålegg fra øverste hold på alvor og tenk på de rundt deg. Vi bryr oss på avstand i disse dager.