Et tredje smittetilfelle bekreftet

Det er i dag bekreftet tre nye koronasmittede i Orkland.

Til sammen åtte personer er nå bekreftet smittet med korona i Orkland.  Foto: Elling Finnanger

Nyheter

I formiddag ble to nye tilfeller med koronasmitte bekreftet i Orkland. Nå i ettermiddag ble et tredje tilfelle bekreftet. Dermed er nå til sammen åtte personer bekreftet smittet med koronaviruset i Orkland.

I ei pressemelding skriver Orkland kommune at to av tilfellene som er bekreftet i dag har relasjon til tidligere identifiserte smittesirkler, mens ett tilfelle ikke er knyttet til tidligere smittede i kommunen. De nye tilfellene har resultert i at i alt 12 nye personer er satt i karantene.

Av pressemeldinga går det videre fram at det stort sett går bra med alle de smittede, som alle har hjemmebehandling.

I løpet av dagen (onsdag) er det tatt ytterligere åtte tester.

Les også: Oppdatert info om koronavirus i Orkland kommune