NRK legger bilturen til Orkanger

I sommer skal mange av NRKs profiler kjøre rundt i Norge. Orkanger er et av stoppestedene.

Denne duoen, Rune Nilson (t.v) og Torfinn Borkhus, blir å se på Orkanger i sommer.   Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

NRK-programmet «Ikke gjør dette hjemme» spiller nå inn en episode på Orkanger ved dette huset på Grønnøra. 

Nyheter

Hver uke fra slutten av juni til begynnelsen av august legger to kjente fjes ut på biltur i en knallgul bil som NRK har valgt å kalle Sommerbilen.

Niklas Baarli og Silje Nordnes er det første programlederparet ut, og de starter turen på Nordkapp torsdag 25. juni. Deretter fortsetter Ronny Brede Aase og Tuva Fellamann sørover i uke 27.

Uka etter er det Rune Nilsson og Torfinn Borkhus som kjører Sommerbilden videre. Begge kjent fra blant annet TV-programmet «Ikke gjør dette hjemme», som ble spilt inn blant annet på Orkanger.

– Jeg gleder meg til å vise hele Norge en spektakulær del av landet som både Torfinn og jeg kjenner godt. Vi har reist mye som spillemenn i disse traktene. Fra fjellene, fjordene, fiskeværene og skogene i Flatanger, til de idylliske småstedene som Leksvik, Stadsbygd og Hasselvika langs Trondheimsfjorden, via kampflyhovedstaden på Brekstad til industribastionen Orkanger, sier Rune Nilsson i en pressemelding.

Torfinn Borkhus forteller at han ser frem til både å få sodd servert i pappkrus, og til å kjøre på biltur med Rune og høre på god musikk i en uke.

– Kom gjerne med tips til flere severdigheter langs kjøreruta vår, ALT er av interesse, sier Torfinn.