Sak i kontrollutvalget avgjort ved leders dobbeltstemme

Utvalgsleder Bjarne Sæther (til høyre) beskyldte Jorulf Gumdal for å være partisk, med bakgrunn i striden som har vært mellom Gumdal og Vaagland.  Foto: John M. Myrhaug

Unnskyld at jeg sier det, men nå føler jeg at du er partisk, Gumdal.

Bjarne Sæther (FrP), leder i kontrollutvalget
Nyheter

Kontrollutvalget i Heim opplevde mandag at lederens dobbeltstemme ble avgjørende da fem henvendelser om saksbehandlingsfeil fra Halsalistas Einar Vaagland ble behandlet. Avstemninga om hvorvidt Konsek Trøndelag (interkommunalt sekretariat for kontrollutvalg) skal gå gjennom sakene fra Vaagland, endte 2-2. Dermed ble dobbeltstemmen til kontrollutvalgets leder Bjarne Sæther (FrP) avgjørende; han stemte sammen med Ove Strømmen (H) for en gjennomgang. Jorulf Gumdal (Ap) og Hallgeir Buhaug (Sp) stemte imot.