18 nye leiligheter i Orkanger sentrum - og det blir fire etasjer med næring

Byggetrinn 2 på Rømmetunet skal stå innflyttingsklart i 2022. Leilighetssalget starter neste måned.

Byggetrinn 2 er det som ses i midten. Alle fire etasjene inn mot Kari Gravroks vei vil være næringsareal, og ha en fasade av glass. Boligene vil vende mot sør og vest. Til venstre (lyst bygg) ses første byggetrinn på Rømmetunet, mens bygget helt til høyre ikke er realisert ennå.  Foto: Skibnes arkitekter AS

Når dette bygget er etablert, vil det være rundt 100 arbeidsplasser i de ulike næringsarealene i Rømmetunet, Remegården og Haldorgården.

Styreleder i Salvesen & Thams, Bjørn Wiggen
Nyheter

Salvesen & Thams har de siste årene bygd flere leilighetsblokker i sentrum av Orkanger. Eiendomsselskapet har siden 2015 ferdigstilt fem store leilighetskompleks på Orkanger - Franslykkja, Bankgården, Remegården, Haldorgården og Rømmetunet byggetrinn 1 - med til sammen 106 leiligheter.