De nærmer seg en halv milliard

Ryktet om bedriftens død er betydelig overdrevet. - Vi lever i beste velgående, det er bare navnet som er endret.

Vibo-staben lever i beste velgående, etter at Vibo ved årsskiftet fusjonerte med Børset & Bjerkset entreprenør, og tok sistnevntes navn. Fra venstre: daglig leder Arne Nordbotten, leder Rindal-avdelinga, Yngve Bakken, anleggsleder Øystein Haugen, leder service, Bjørn Gunnar Sletvold og bas Rune Svorkmo.  Foto: Catharina Morken

Dette er noe jeg brenner for, og jeg mener ærlig og oppriktig at det har en stor verdi å bruke norsk og lokal arbeidskraft. 

Yngve Bakken
Nyheter

Det sier Yngve Bakken i det som fram til 1. januar var Vibo entreprenør. Vibo, med base i Rindal, hadde 60 ansatte, og fra årsskiftet ble entreprenørbedriften fusjonert med Børset & Bjerkset entreprenør fra Støren.