Ordfører skrenset på glattisen i 80 km/t: – Jeg ble svimmel, men var ikke redd

I en Opel Senator fra slutten av 80-tallet, viste Skaun-ordfører Gunn Iversen Stokke imponerende ferdigheter bak rattet.

Det er et slikt tilbud vi trenger. Det er bare det at det er langt å dra helt hit til Rennebu

Christian Skredsvig Hansen
Nyheter

Etter et initiativ fra ordfører Stokke har Skaun kommune inngått en avtale med den idelle organisasjonen Drive for life om å etablere bil- og motorklubb for ungdom i Skaun, samt tilby lovlig isbanekjøring for skauninger på Buvatnet i Rennebu. Sistnevnte skal foregå over fire kvelder i februar og mars, der det langsiktige håpet er å få til tilsvarende tilbud på Laugen i Skaun. Kongstanken med prosjektet er å få bukt med den ulovlige gapkjøringa som ST har skrevet en rekke artikler om.