Ett år uten kamper: - Det har gått fra forståelse og dugnadsvilje til sinne og frustrasjon

Først var det forståelse og dugnadsvilje, men den er byttet ut med sinne og frustrasjon mot det som oppfattes som altfor strenge smitteverntiltak i breddefotballen.

Orkla-kaptein Håkon Sanden forteller at stadig nedslående tilbakemeldinger om gjenåpning av breddefotballen har ført til at det som først ble møtt med forståelse og dugnadsvilje når er byttet ut med sinne og frustrasjon. Her fra en trening i fjor sommer.  Foto: Bjørg Schei

Nyheter

Det er akkurat ett år siden spillergruppen i Orkla, i likhet med resten av lag i Norge, fikk beskjed om å ikke møte på trening. Koronapandemien hadde for alvor nådd landet og uvissheten var stor. De fleste forsto alvoret i pressekonferansen fra regjeringen den 12. mars i fjor hvor de mest omfattende tiltakene siden andre verdenskrig ble lagt frem.