Travet har inngått "gullavtale" med 180-åring

Utviklingssjef i Varig Orkla arena, Per Jørgensen, har som mål å inngå partneravtaler for 15 millioner kroner. Denne uka ble det tatt et relativt stort steg på veien dit, da travet signerte en såkalt gullpartneravtaler med Orkla sparebank - Orklands eldste virksomhet.

Her signeres gullpartneravtalen mellom Orkla sparebank og Varig Orkla Arena. Fra v.: Daglig leder Varig Orkla arena, Robert Jakobsen, utviklingssjef Per Jørgensen, banksjef Dag Olav Løseth og sponsoransvarlig Terje Sletvold .  Foto: Anders Aasegg Morken

Nyheter

Per Jørgensen starter offisielt i jobben som utviklingssjef i Varig Orkla arena 1. mai,. Men man kan trygt slå fast at den tidligere fotballspilleren og markedsguruen i Rosenborg ballklubb har tyvstartet litt. I forrige uke ble det kjent at han på vegne av travet hadde inngått en hovedpartneravtale med forsikringsselskapet Varig Orkla forsikring, en avtale som bringer minimum fem millioner kroner inn i travet og som gir Varig Orkla forsikring navneretten til arenaen - Varig Orkla arena. Uka før ble det klar en partneravtale med trekløveret Fagtrykk, Orkla grafiske og Allsidig design, verdt et sekssifret beløp for travet de neste tre årene.