Hadde 23 veteranmotorsykler da han var 16 år: - De kostet fra null til 300 kroner

Interessen for eldgamle motorsykler arvet han fra faren, og fikk tak i sin første motorsykkel som 10-åring. Som 16-åring eide Terje Handberg 23 motorsykler - den eldste fra 1920-tallet.

Terje Handberg er glad i alt som er gammelt, spesielt motorsykler. Her med en DKW fra 1939.  Foto: Anders Aasegg Morken

Nyheter

En skulle tro at 56-åringen fra Venn i Skaun hadde nese for business, da han allerede som 10-åring begynte å finkjemme fjøs og uthus i Skaun for gamle motorsykler - motorsykler som eierne betraktet som skraphauger og søppel, men som for Handberg opplevdes som skatter. Det var nemlig ikke gevinsten i videresalg ette å ha reparert og restaurert de gamle klenodiene som motiverte Handberg. Nei den optimale lykkerusen oppsto i det øyeblikk Handberg fikk de gamle "skraphaugene" til å starte og gå.