Engasjementet er stort fra folk som vil ha Knyken-benken tilbake til Orkanger, etter at ST skrev at den ble flyttet til Fannrem på grunn av negative reaksjoner.

– Vi bør ha en benk utenfor frivilligsentralen også, samtidig som det er bruk for en benk på Fannrem. For meg har det ingenting å si hva som står på benken her på Orkanger, gjerne «Knykengjengen», sier Sletvold.

– Vil dere vurdere å flytte Knyken-benken tilbake?

– Jeg har ikke snakket med Aashild (Grønning, daglig leder ved frivilligsentralen) om det i dag. Men vi kommer til å ta et møte uansett nå, om hvordan vi skal gjøre både det ene og det andre nedpå der, sier Sletvold, og fortsetter:

– OIF ikke enerett

– OIF kommer snart inn som en leietaker, men det er ikke meninga at de skal ha enerett på lokalet utformingsmessig. Det er naturlig at de får oppmerksomhet i forbindelse med innflyttinga, men vi ønsker også at de andre lagene i kommunen skal få profilere seg.

Angående benken mener Sletvold at det viktigste er å se hva det er behov for. Hva det står på benken, bryr han seg ikke så mye om.

– Det viktigste er at benken får stå rolig og blir tatt vare på. Om vi tar tilbake benken fra Fannrem eller får tak i en ny, er det samme for meg. Flytt den gjerne tilbake! sier han.

– Stolte av Knyken

Hun understreker at protestene mot benken ikke er gjengs oppfatning på Orkanger.

– Det er fremmed for meg å høre at noen på Orkanger protesterer mot Knyken. Jeg opplever kun en stolthet rundt prisen som Knyken har fått. Prisen synliggjør dugnadsånden i hele kommunen, og ble hyllet fram av de fleste, sier han.

– Har OIF vært negative til å dele utstillingsplassen i vinduet med Knyken?

– Det har vært snakk om at Knyken-gjengen skulle ha ei utstilling, men så kom det i samme vaset som innflyttinga til OIF. Derfor er det en fordel om Knyken venter litt, slik at vi først kan vise fram de som flytter inn. Dette handler mest om det praktiske med å profilere at det er en ny leietaker på plass, slik at folk skal bli klar over dette, sier Sletvold.