ORKDAL: – Nå må vi få orden på tullet!

Det sier Brage Knudsen fra Orkanger, som i går sto klar til å hjelpe til å bære da den berømte Knyken-benken kom tilbake til Orkanger.

Utenfor Frivilligsentralen

Folk med tilknytning til både OIF og representanter for «mannen i gata» på Orkanger, tok mandag initiativ til å flytte benken tilbake fra Fannrem til Orkanger.

– Det har versert rykter om at «alle» på Orkanger og i OIF var de som opprinnelig fikk den flyttet fra Orkanger til Fannrem. Det er fullstendig feil, sier «Nikki» Konstad, som mener det er bare noen få enkeltpersoner som ønsket å flytte benken til Fannrem.

Sammen med Torstein Sem hentet Konstad benken fra Wormdal planteskole på Fannrem og plasserte den utenfor Frivilligsentralens lokaler i Orkdalsveien.

– Se framover

Kniving og rivalisering skal det alltid være mellom naboklubber, enten de befinner seg i samme kommune eller i nabokommunen. Men de er enige om at nå gikk det for langt.

– Ryktebørsen har fått det til at «alle» på Orkanger sto bak flyttinga til Fannrem. Derfor tok en del enkeltpersoner initiativ til å flytte den tilbake for å tilbakevise dette, sier Thomas Nordahl Pedersen, som nå maner til å se framover.

– Det jobbes så godt med frivillighet i hele Orkdal, at vi kan ikke bruke energi på å irritere oss over hverandre, sier han.

Les mer

LES FLERE KOMMENTARER TIL SAKEN I TIRSDAGENS PAPIRUTGAVE AV ST.