Julefest for ensomme

Wenche Forren og Rune Sundet vil gi ensomme og enslige en mulighet til å feire jul i fellesskap.

– Mange sitter aleine, også på julaften, sier Wenche Forren og Rune Sundet, som inviterer til julefeiring for ensomme.  

Nyheter

– Gjennom jobben vår vet vi at mange sitter aleine – og det gjør de sikkert også på julaften, sier Wenche Forren og Rune Sundet i Midtnorsk Omsorg. De har fått ideen gjennom firmaet sitt, som leverer omsorgstjenester til private i distriktet. Nå inviterer de til gratis julefeiring på Snefugl gård i Buvika på selveste julekvelden.

– Alle som ønsker det er velkommen. Enten de er ensomme eller enslige. Det kan også være et par som blir sittende aleine på julekvelden mens barn og barnebarn reiser til Syden, sier Wenche Forren.


– Det er plass til 80 stykker. Vi spanderer koldtbord med ribbe, forteller Wenche Forren. De har også invitert Inge Haukvik, som vil fortelle litt om Alf Prøysen, som er representert med prøysensamlinga på Snefugl. Kona hans, Elseba Haukvik, vil lese juleevangeliet.

Forren og Sundet vil ha med seg alle sine til sammen fem barn på julefeiringa. Og da de nylig stod på stand på Amfi på Orkanger for firmaet sitt, kom de i kontakt med et innflytterpar som også vil være med og hjelpe til. Kanskje kommer det noen og synger også.

– Nå mangler vi bare en liten trubadur som kan spille for oss, sier Rune Sundet.

Festen blir finansiert ved sponsing, og Midtnorsk Omsorg vil også gi julegaver til deltakerne. Påmeldinga til julefeiringa har allerede begynt. De som ønsker det kan ta kontakt med Midtnorsk Omsorg.