Ekstatisk på Storås

Sirkus Eliassen tente storåspublikummet på en måte svært få har gjort før dem.
Nyheter

Det skulle være en tyvstart. Storåsfestivalens gave til dem som hadde kjøpt festivalpass og ankommet arenaen allerede torsdag.

Og hvilken gave det ble!

Blant de store

Man kan mene hva man vil om musikken til de to sjarmerende brødrene fra Bodø, men ingen kunne unnlate å la seg rive med av den voldsomme energien Magnus og Erik Eliassen og bandet deres leverte fra start til slutt på Huldrascenen torsdag kveld.

Journalister har lett for å ty til svulstige adjektiver når musikk skal beskrives, men det er ingen nøktern måte å omtale det som skjedde kvelden før kvelden på Storås.

Det kokte blant publikum. Kontakt mellom scene og sal var helt rå; sirkusgjengen ga hundre prosent hele veien – og det gjorde jammen publikum også.

Undertegnede har dekket alle festivalene på Storås siden 2004, men det er lenge imellom at jeg har sett en slik kontakt, og en slik energi og et så hengivent publikum. Man må tilbake til store konserter som Kaizers, Gåte, Dumdum, Åge, Dropkick Murphys for å finne maken.

Til fjells

Det var to svært fornøyde bodøværinger ST møtte backstage etter konserten.

– Det var en ekstremt bra stemning fra første stund. Vi hørte det allerede før vi gikk på scenen at det var en spesiell stemning. Det var et veldig bra publikum, sier brødrene som dro til fjells for å overnatte i ei hytte.

Erik Eliassen var veldig godt fornøyd etter å ha gjennomført en vellykket stagediving. Broren kunne nemlig fortelle at det ikke alltid hadde gått så bra.

– På Rockefeller datt han i bakken, forteller Erik.

– Men her på Storås var jeg i trygge hender, repliserer en blidspent Magnus.