Malin trolig funnet

En tilfeldig forbipasserende fant torsdag ettermiddag en død person i Orkla. Politiet antar at den døde er den savnede Malin Syrstadvoll Bergsrønning.

Politi og frivillige lette i forrige uke etter den savnede Malin Syrstadvoll Bergsrønning. Funnet av en død person i elva Orkla nå i kveld, settes i sammenheng med den savnede 18-åringen. 

Nyheter

Politiet fikk melding om funnet klokka 18.05 nå torsdag kveld, og politiet bekrefter at man setter funnet i sammenheng med den savnede Malin Syrstadvoll Bergsrønning, som forsvant i elva Orkla ved brua på Å fredag kveld 14. desember i fjor.

– Vi kan bekrefte at en død person er blitt funnet delvis under vann i elva Orkla, like nord for Meldal bru. Vedkommende er ennå ikke identifisert, men vi setter funnet i sammenheng med den savnede jenta Malin Syrstadvoll Bergsrønning. Derfor har vi også varslet den savnede jentas pårørende, forteller operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

– Ble funnet gjort i forbindelse med en organsiert leteaksjon?

– Nei, det var en tilfeldig forbipasserende som fant den omkomne og deretter varslet politiet, opplyser operasjonslederen og legger til at politiet arbeider på funnstedet nå klokka 20.00