Fikk 114 søknader på 13 ledige stillinger

ST setter fokus på lokalt næringsliv hver fredag.
Nyheter

Wacker Holla Metall i Hemne har mottatt hele 114 søknader på 13 utlyste prosessoperatørstillinger.

– Søkerne kommer fra hele landet, pluss at det også er mange fra Sverige og Polen, sier verksdirektør Torbjørn Halland.

Søknadsfristen for de 13 stillingene som prosessoperatør går ut i dag (fredag), og antall søkere kan siden midt på dagen torsdag ha steget ytterligere.

Ny skiftordning

– Det er veldig bra respons, sier Halland, som sammen med den øvrige lederstaben på verket får ei utfordring når de skal velge vekk over 100 søkere.

– Samtidig er det bra å ha så mange å velge mellom. Det øker muligheten for de vi er ute etter er blant disse søkerne. Vi slipper i hvert fall å lyse ut en gang til, sier han.

Tiltredelse skjer fra nyttår, og bakgrunnen for at Wacker Holla Metall oppbemanner er overgang fra fem- til seksskiftordning. 13 personer tilsvarer med andre ord antallet på ett skift. Blant søkerne er også flere som har hatt vikariat på verket.

Næringsliv på fredager

Mer om situasjonen på Holla – og øvrig lokalt næringsliv – i fredagens papirutgave av ST. Fredagsavisa vil fra nå av ha fokus på tema næringsliv.

– På fredager vil våre lesere finne stoff om det store mangfoldet vi har av næringsliv i vårt nedslagsfelt, sier ST-redaktør Anders Aa. Morken.

Tips oss

HAR DU TIPS OM EN NÆRINGSAKTØR SOM DU SYNES FORTJENER OMTALE I AVISA?

Send en epost til:

nyhets.redaksjonen@avisa-st.no

eller send en sms til:

90772300