Mye heder til Kleveland

Buvikkvinnen Trude Kleveland mottok flere priser under helgas travgalla på Leangen.

Terje Rostad (t.v.), trener Bjørn Garberg og Terje Stålesen opplevde et eventyr med Glad Hall T i fjor.Foto: Silje Theodorsen 

Trude Kleveland (foran), Amanda Robertsen (t.v), Hege Solvang Morken, Guro Berg og Victoria Amundsen (ikke til stede) var de fem beste i STs monteserie for 2013.Foto: Silje Theodorsen 

Nyheter

Trude Kleveland hadde et fantastisk år på travbanen i fjor, og under den årlige travgallaen på Leangen sist lørdag ble hun hedret både en, to og tre ganger for innsatsen. Kleveland mottok prisen for årets monterytter etter at han ble rytterchampion med flest seirer på Leangen i fjor. I tillegg ble Klevelands Hæve Alma kåret til årets montehest.

Og ikke nok med det. Avisa Sør-Trøndelag sponser hvert år en monteserie som går gjennom hele året, hvor de fem beste rytterne gjennom året belønnes med en pengepremie og et diplom. Også her ble Kleveland vinner, og kunne dermed motta vinnerdiplomet og 5000 kroner.

Fjorårsvinneren Hege Solvang Morken ble nummer to og dermed 4000 kroner rikere.

Heder mottok naturlig nok også de to Terje-ene Terje Rostad og Terje Stålesen. Som eiere av superhoppa Glad Hall T kunne de motta prisen for beste varmblods treåring med nevnte Glad Hall T. Hoppa vant både Tamin Sandys æresløp, hoppekriteriet, Norsk Oaks, samt at hun representerte Norge under EM for treåringer på en meget god måte. Glad Hall T tjente nesten en million kroner i fjor som treåring.

Det er ex-orkdalingen Bjørn Garberg som har treneransvaret for Glad Hall T. Garberg mottok lørdag prisen som bekreftet at han ble årets travtrener for 2013.