Det sier Anna Krogstad, som mottok advarselen høsten 2015. Hun er nå veldig glad for at saken kommer opp på nytt, og håper at advarselen endelig vil bli trukket tilbake.

- Jeg har tenkt på advarselen og den har tynget meg hver eneste dag. Og det som er aller vondest å tenke på, er at den forrige politiske ledelsen, med daværende ordfører Gunnar H. Lysholm i spissen, omtalte meg som en løgner. Jeg føler at advarselen var så urettferdig. Jeg leste opp et brev på vegne av de ansatte ved 3-posten på helsetunet, og jeg må innrømme at jeg gikk rett i gulvet mentalt da svaret ble en skriftlig advarsel med trussel om oppsigelse, sier Krogstad.

Har vært tøft

- Hva vil det eventuelt bety for deg om advarselen nå trekkes tilbake?

- Det vil i så fall lette meg noe voldsomt. Å måtte leve med trussel om oppsigelse, har vært veldig tøft. Jeg føler jeg har gjort en god jobb for Orkdal kommune i 12 år, og at jeg bare gjorde min plikt som tillitsvalgt da jeg leste opp brevet. Nå har fylkesmannen bekreftet at det vi tok opp, langt på vei gjelder også i dag. Hvis ikke vi ansatte skal kunne si fra om hvor skoen trykker, hvem skal si ifra da? spør Krogstad.