Vi dro over dammen den 20. oktober, min far og meg selv. Målet med reisen? Å feire 30-årsdagen min i Las Vegas, og at pappa skulle få se igjen gamle venner fra tiden i Berkeley.

I løpet av den fjorten dager lange turen, møtte vi mange hyggelige mennesker, så mange storslåtte ting, men også mye fattigdom og urett. Vi fikk uten tvil minner for livet.

Vi var innom San Jose, Las Vegas, Monterey, Berkeley, El Cerrito, og San Francisco. Vi møtte byplanleggere, leger, sykepleiere, elektrikere, rørleggere, malere, fiskere, professorer, bartendere, folk som jobbet med vin, og mange andre. Og alt vi så, da. Death Valley var absolutt et høydepunkt. Det var også Cirque du Soleil-showet «LOVE», som handlet om The Beatles. For ikke å snakke om turen i Cannery Row, etter å ha hørt en lydbok med samme navn, av John Steinbeck.

Vi var også innom flere kunstgalleri, og utvidet vår kulturelle horisont. Vi ble spesielt glad i San Francisco Art Exchange, og Anna, datteren til sjefen.

Alt i alt, en strålende tur, og etter at den politiske hurlumheien har gitt seg der borte, tar jeg gladelig en tur tilbake.