MELDAL: Lørdag klokka 04.54 ble en kvinnelig sjåfør i 20-årene stoppet på Løkken da hun kjørte bil i alkoholpåvirket tilstand. Hun ble anmeldt og fratatt førerkortet.

MELDAL: I 16-tida på lørdag ble en ny sjåfør tatt for promillekjøring på Løkken, anmeldt og fratatt førerkortet.

SKAUN: Rundt midnatt natt til søndag fikk politiet melding om hytteinnbrudd ved Eliløkken i Børsa. En hytteeier meldte om to personer med hund som gikk rundt og lyste på vinduene. Da politiet søkte i området fant de brytespor i et vindu i et vedskjul, tilhørende nabohytta til melderen. Den fornærmede er kontaktet, og det er foreløpig uklart om noe er stjålet.

SKAUN: Natt til søndag, klokka 01.23, ble en elg påkjørt på Viggja. Uhellet skjedde på gamle E39 ved avkjøringa til Rossmo. Viltpatruljen ble varslet.

ORKDAL: Rett før klokka tre natt til søndag ble en bil stoppet ved Hamos på Orkanger. Politiet har opprettet sak mot både sjåføren og bileieren på grunn av ulovlig øvelseskjøring. Sjåføren hadde ikke gjennomgått trafikalt grunnkurs, og hadde derfor ikke lov til å øvelseskjøre. Bilen ble i tillegg avskiltet, på grunn av at det var en del begjæringer på den.

ORKDAL: Sjåføren fikk et forenklet forelegg, etter å ha blitt tatt i 115 km/t i Storsandtunnelen søndag morgen klokka 06.20.

AGDENES: Søndag klokka 18.45 ble et rådyr påkjørt i Lensvik. Viltnemnda ble varslet om uhellet.