– Jeg hadde ikke ord. Det var helt fantastisk. Ei kjempebra følelse, sier Kristin Klungervik fra Vennastranda revylag i Snillfjord på telefon fra Høylandet. Det var mange bra innslag på ungdomsforestillinga, der også russerevyen «I plenum» fra Hemne var representert med to nummer. Derfor var det ekstra stas for Kristin Klungervik å bli en av de to som fikk priser. Sponsorprisen fikk hun for monologen «Merren» med tema oppdrettsanlegg.

– Enda vet jeg ikke om jeg kommer til finalen. Det vet jeg ikke før på lørdag. Men, herregud, det var over all forventning å få den prisen. Det var helt enormt, sier Klungervik. Prisen er på 5 000 kroner, og Klungervik avviser ryktet hun sjøl i gledesrus har satt ut om at hun skal «drikke opp» pengene.

– Pengene går nok til revylaget, sier Klungervik.

Fredag formiddag er hun på veg inn i revyteltet, der pappa Reidar Klungervik skulle ha lydprøver før kveldens forestilling. Han stiller med monologen om «Satanissen», som i likhet med datteras innslag er fra revyen «Oinner 1000» fra 2009.

Fredag skal også Knut Ole Laksøyen fra Orkdal i ilden med sin Nils Arne-parodi - «Lys og varme» på dagforestillinga. Det samme skal Aashild Grønning fra Skaun Artikailleri som «Sjøla» med monologen «Grilling».

Marte Mona