Avstemmingen i «X Factor» var ikke ferdig da ST gikk i trykken dagen før artikkelen sto på trykk. Men uansett resultat: Hanne Rindal Ree, Saima-Irén Mian, Lise Viktoria Hagen, og Ingri Rønning hadde sunget seg inn i svært mange nordmenns hjerter.

Og de hadde, ved å fremstå som en tøff, sexy, og reflektert jentegruppe, funnet en nisje hvor det ikke var altfor mange fra før.

Strålende!

— Dette var en strålende første delfinale, og Irresistible var blant de som leverte. De viste mye energi og sang godt. Så uansett hvordan dette går, kan de være veldig stolte av det de har gjort, uttalte Bjarne Laastad, presseansvarlig for «X Factor» til ST rett etter at gruppa hadde sunget.

Sexy og tøff

De fire jentene, som kom fra Buvika, Børsa, Orkanger, og Meldal, var én av tolv deltakere som deltok i den første direktesendingen under 2010-utgaven av «X Factor». Frem mot finalen i desember samme år, ville én artist eller gruppe gå ut hver fredag.

Alle de fire dommerne kom med ros etter jentenes opptreden:

Elisabeth: «Vi trenger skikkelig tøffe jentegrupper i Norge. Dere gjorde en knallfin jobb.»

Jan Fredrik: «Litt variabel synging, men jeg liker dere likevel.»

Marion: «Synes dere er skikkelig sexy i dag.»

Klaus: «Dere er ei samkjørt og god gruppe, med fire individer inni den her buketten!»

Mentor

Den siste tiden før programmet gikk på lufta (og artikkelen på trykk), hadde kvartetten hatt Klaus J. Sonstad som mentor. Jentene hadde tidligere uttalt at de var skeptiske til Sonstad, i og med at han var mest kjent for å være moromann, men de endte opp med å være meget godt fornøyd med mentoren sin.

Sonstad på sin side hadde fått bare og mer sans for Hanne Rindal Ree, Saima-Irén Mian, Lise Viktoria Hagen, og Ingri Rønning, som alle hadde bakgrunn fra musikklinja på Orkdal vidaregåande skole.

— Jeg har veldig tro på dem. De er skikkelig flinke, ambisiøse, hyggelige jenter som det er artig å være sammen med som mentor. Dessuten er de blitt veldig godt likt av de andre deltakerne.

Må slappe av

Han mente likevel at de hadde mer å gå på ved å slappe av mer på scenen.

— De kan bli litt vel ambisiøse, litt bundet av den intense lysten til å gå videre. De må passe seg så de ikke mister humøret, gnisten, og galskapen sin.

Sonstad hadde jobbet mye med å få jentene til å slappe av når det var alvor.

— Jentene har en tendens til å stråle og levere enda bedre på prøver, der det ikke teller. Det er viktig at de viser at de koser seg, også når det er alvor.

ST rakk ikke å få en kommentar fra Irresistible før artikkelen gikk i trykken.