En fullsatt kulturhussal takket fredag kveld for forestillingen ved å gi en lang, ektefølt stående applaus. Det de hadde fått oppleve, var noe av det beste musikklinja har prestert. Kanskje det aller beste. Selv om det er umulig å sammenligne så ulike oppsetninger som disse Follo-elevene har vist fram i løpet av sine 20 år.

Ikke har jeg sett alle heller. Men jeg har sett mange. Og jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så «løftet» av musikken og energien på scenen. Dette er den type oppsetning du bare får lyst til å se en gang til. Kanskje to ganger til. Og helst med én gang.

Denne oppsetningen er en gave til orkdalingene, og til musikkelskere i de omkringliggende kommunene. Fredagens jubileumskonsert var utsolgt. Det er heller ikke mange billetter igjen til lørdagskveldens oppsetning. Men til lørdagens første forestilling klokka 14 er det fortsatt godt med billetter.

Her handler det om å kjenne sin besøkelsestid. For dette er knakende godt. Skuespillerprestasjonene er langt over det man kan forvente av ei elevgruppe med fokus på det musikalske. Dessuten er dette en samling av mange og store stemmer. Og når låtvalget er så godt som det er blitt på Show me, blir opplevelsen så god at man kommer til å tralle på låter fra Evita, Cats og Les Miserables langt inn i neste uke.

Les mer om Show me i tirsdagens ST.

Catharina Morken

Ellen Angvik Aanonsen og Nina Simonsen imponerte i tittelnummeret fra Cabaret.
Lærerne ved musikklinja fikk sin velfortjente hyllest.