Det var både lokale og langveisfarende band, kjente og mindre kjente, nye og gamle musikere. Publikum fikk absolutt valuta for pengene, og stemningen var høy.

Godt lokalt

Det lokale bandet Snakerush fikk æren av å åpne showet. Snakerush har utmerket seg ved flere anledninger og spilte også under fjorårets Oktoberrock. Under årets opptreden fikk de vist seg frem, og spilte blant annet et par egenkomponerte låter.

Ravage Rose fra Trondheim er også et ungt band, satt sammen for kun tre år siden. De har hatt mange spillejobber og blant annet vært oppvarmingsband for WASP i løpet av sin korte karriere.

Nostalgi

Bandet Voltage brakte frem mange minner for lokale publikummere, kanskje spesielt hos de i 40-50 årsalderen, da de entret scenen. Selv om bandet ikke hadde rukket mange øvinger sammen før denne opptredenen viste de så absolutt at de at de ikke hadde glemt gamle takter. Sammen med koristene Åse Marie Hammer og Hanne Eidsli Solem, fikk publikum overvære en flott opptreden, og det så og hørtes ut som alle i bandet kosa seg på scenen. Og spesielt rørende ble det nok for mange da bandets opprinnelige trommeslager, Odd Egil Karlsen, ble trillet inn på scenen i rullestol før nest siste låt. Karlsen ble utsatt for ei ulykke for noen år siden, men selv fra rullestolen klarte han å få fart på trommestikkene.

Imponerte

Trine Rein & Jan Holberg project fikk også vist seg frem. Rein med sin fantastiske vokal og Holberg som bassist helt oppe i norgeseliten. Tore André Helgemo hadde en gjesteopptreden med Rein og Holberg, og nok en gang imponerte han med sin kraftfulle og flotte vokal.

Divin’ Ducks leverte også, og spilte mest kjente gamle slagere. Det var tydelig mange fans av Divin’ Ducks foran scenen, og de gamle slagerne «The Woman I’m A Loving» og «Queen of Sheba» falt spesielt i smak.

Enorm stemme og allsang

Jorn, artisten Jørn Lande med band, løftet taket ytterligere med en vokal som er helt enorm. Lande er kjent for sin utrolige stemme, og denne kvelden leverte han en imponerende forestilling. Sammen med bandet slo han gnister fra scenen.

Etter Jorn var det klart for Ken Hensley & Our Propaganda. Hensley, selve grunnstammen fra Uriah Heep, serverte kjente klassikere fra bandets tidlige år. Repertoaret fikk publikum med på allsang, ikke minst da udødelige «Lady in Black» sto for tur.

Tok fyr

Stage Dolls avsluttet kvelden med et publikum som på det tidspunktet var godt oppvarmet. Og bare så det er sagt; Jorn er ikke bare stor i Norge, han er enda større i utlandet. Men ingen klarte å sette så mye fyr på publikum denne kvelden som evigunge Stage Dolls. Da frontfigurene Torstein Flakne og bassist Terje Storli fra Buvika klinte til med den ene slageren etter den andre, ble det en elektrisk stemning i salen. Det kokte, rett og slett!

PS: Da ST mangler gode bilder av flere av bandene, ønsker vi gjerne å få tilsendt flere bilder som vi kan komplettere bildegalleriet med. Bilder kan sendes til: nyhets.redaksjonen@avisa-st.no