For den som enda ikke har bestemt seg, er det mang en opplevelse å velge mellom i nypreparerte løyper:

Rindølrennet arrangeres for 31. gang i år. Rennet går som vanlig med både start og innkomst på Skogsletta. Turrenklassene går 30 kilometer, mens trimmerne kan velge mellom løyper på sju, 16 eller 30 kilometer.

Burennet har start og innkomst fra Rennebu skisenter. Konkurranseklassen går en trase på 28 kilometer, mens trimmerne kan velge mellom løyper på 20 og 18 kilometer. Det er innlagt en spurtpremie etter seks kilometer, med premie til første dame og første herre. Det er også lagt inn to drikkestasjoner langs løypa. Burennet arrangeres i år for 33. gang.

Klakkrennet er et 30 kilometer langt turrenn som går over fjellet mellom Hemne og Aure, med vekselvis start fra de to stedene. Årets utgave er det 44. i rekken, og går i år fra Kvandeekra ved Aure sentrum til Hemne skisenter. Rennet har både turklasse og trimklasse, og et vandretrofe venter på raskeste dame- og herreløper over tre år.

Erlendrennet går i år for 17. gang i Skaun. Dette er et familieturrenn på Mjølhuskjølen med start på Ramsjøen skianlegg. Rennet har ingen tidtaking, men har en årlig kåring av årets Kristin og Erlend. Det blir også salg av mat og drikke i Skaun skytterhus.

Ida Kroksæter