Meldal Pensjonistforening har for tredje gang hatt sitt møte på Meldal barne- og ungdomsskole. Både skolen og pensjonistforeninga velger å kalle det for en tradisjon at Meldal pensjonistforening årlig legger et møte til skolen.

– Skolen stiller med lokale, underholdning og servering, og pensjonistforeninga stiller mannsterkt opp. Jeg fikk et inntrykk av at dette var noe begge parter gledet seg til, og medlemmene i pensjonistforeninga ga et klart uttrykk av at dette var noe de prioriterte, sier Aud Inger Kalseth i Meldal pensjonistforening.

Vigdis Vibe Klungervik ledet pensjonistene trygt gjennom besøket. Guri Gunnes spilte piano og Camilla Borchsenius, Magnhild Lilleås og Marit Østhus fortalte om hvordan det oppleves å gå på Meldal barne- og ungdomsskole.

– Skoledagen for dagens elever er nok ganske forskjellig fra hvordan gjestene opplevde sin skoledag, sier Kalseth.

Ole Kristian Bjørnerud Børset og kulturskolerektor Helge Rolstadås spilte et nummer på klarinett før det var servering i kantina.

– 9.klasse hadde bakt rundstykker. Omtenksomt gikk de rundt og serverte kaffe, slik at vi slapp å balansere rundt med varm kaffe. Kake fikk vi også så vi var i godt humør til å være med på to omganger med åresalg.