Tirsdag denne uka ble en eiendom i Fjellhaugveien i Børsa lagt ut for salg på finn.no. Prisantydning er ikke mindre enn 5 490 000 kroner.

– Det er et relativt nytt hus med en god standard, beliggenheten er fin med nærhet til marka og sentrum, samt at huset har en godkjent utleiedel, forklarer Eivind Løkken, eiendomsmegler og avdelingsleder ved Eiendomsmegler 1 på Heimdal.

Orkdals dyreste bolig er solgt

Dette er så langt én av de dyreste privatboligene som er annonsert for salg i Skaun kommune noensinne. Og blir eiendommen solgt for nærmere prisantydning, er det prisrekord: Den nåværende rekorden var et hus i samme gate i Børsa. Det ble i februar i år solgt for 5,3 millioner kroner.

– Har interessenter meldt seg til huset som ble lagt ut for salg nå?

– Det har allerede vært gjennomført en privatvisning. I tillegg har tre stykker lastet ned prospektet siden tirsdag. Interessentene er fra Ranheim, Heimdal, Byåsen, Bjugn og Trondheim sentrum, sier Løkken.

Her er tidenes dyreste Meldal-bolig

– Har du tro på at huset vil bli solgt for tilnærmet prisantydning?

– Ja, det tror jeg. Det er en veldig bra eiendom, og det virker som om det er brukbar interesse for nye eiendommer i Skaun kommune, som ligger landlig til samt nært Trondheim, ser eiendomsmegleren.

PS! Tidligere i år ble et annet hus i samme område i Børsa lagt ut for salg med en prisantydning høyere enn dette huset. Det ble imidlertid aldri solgt og tatt av på Finn.

Utsikten er det ikke noe å si på.