Hipp hipp hipp, Kveli, Bremseth og Rånes sitt tredje humorshow, er ustyrtelig morsomt. Showet til Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth er ikke bare morsomt. Det er også en musikalsk opplevelse drevet fram av gitarist og DDE-musiker Arnt Egil Rånes godt hjulpet av Bremseth og Kveli som er som multi scenetalent å regne.

Rockepuls

I sitt tredje show er de tre enda mer samstemte. Arnt Egil Rånes, som er en glitrende gitarist og sanger, er blitt enda tryggere på seg selv i showsammenheng og fyller rollen komplett som den eneste normale av de tre. Innimellom latterkulene er det deilig å lene seg tilbake rockepulsen.

Karikere bygdeoriginaler

Sigmund Kveli med sin hengslete kropp og håpløse ansiktsuttrykk, er uslåelig i rollen som den spastiske Elling Mellingsmo og lokalpolitikeren Arne Lein som ligger i stadig strid med naboen Brein. Kveli er en mester i å karikere bygdeoriginaler.

Perfekt

Harald Morten Bremseth er likevel den som bærer forestillinga i sine mange frodige og morsomme karakterer. Uansett hva han gjør og hvem han er, så gjør han det riktig. Han er et naturtalent som kjenner den hårfine balansen mot det å overdrive. Her benyttes både ansiktsmimikk og kroppsspråk til å karikere personer, og det er ikke vanskelig å nikke gjenkjennende. Som i møte med den skrytende og brautende storbonden Arnstein Brein, den demente Hermod Brein og ikke minst Gayr Brein som har lært seg den engelske koden for å hevde seg.

Tore på sporet

En morsom gimmick er det å få Tore Strømøy til å bryte sammen i beste sendetid. Etter å ha påført TV-seerne tåreflom utallige ganger, går han seg sannelig på en smell selv, lei som han er blitt av å tråkle land og strand for å forene mennesker.

Genial miks

I denne tredje forestillinga, som er oppfølger av «Det du ikke visste om trønderrocken» og «Bygd for fart», følger vi den spennende historia til rockeren Leif Ove Brein og hans meritter i rockeverden. Trioen har laget en genial miks av utrolige historier og god musikk.

Personlig lo undertegnede på seg sår hals, mens mannen i huset presterte å glemme bilen sin på parkeringsplassen som følge av all latteren han boblet over av. Det tyder på at trioen har lyktes med forestillinga.