Fotograf i tøff konkurranse

Fotograf Silje Asbjørnsen er fotograf for frisørlærling Elisabeth Arntsen som er nominert til Årets lærling. 

Fotograf Silje Asbjørnsen er fotograf for frisørlærling Elisabeth Arntsen som er nominert til Årets lærling. 

Næringsliv

Fotograf Silje Asbjørnsen markerer seg også i år med foto når Årets beste frisører skal kåres helga.


To lokale fotografer stakk av med priser

Stine Aasløkk fra Meldal ble nummer to, og Silje Kristin Asbjørnsen fra Børsa nummer tre, da trønderske fotografer nylig ble hedret med priser.

 

- Det hjelper ikke så mye hvor fin frisyren er eller hvor flink frisøren er, hvis det ikke blir tatt gode foto, sier fotograf Silje Asbjørnsen som har fotostudio i ST-bygget i Orkdalsveien på Orkanger.

Inspirerende

For tredje året på rad er hun en av fotografene når Årets frisør skal kåres i helga. I år er hun fotograf i kategorien Årets lærling sammen med lærling Elisabeth Arntsen ved Coma frisør i Trondheim.

Fotograf Stine Aasløkk på Løkken er fotograf for frisør Gunn Mari Sørløkk som er nominert til Årets frisør.

- Det er kjempeartig at vi er to fotografer i dalføret som gjør oss så vidt bemerket, sier Silje Asbjørnsen som finner stor glede og inspirasjon i å konkurrere som fotograf.


Morgenpraten

Lever ut drømmen

 

Hun har også sendt inn bidrag til Nordic Hair Awards som er en nordisk konkurranse, der hun har fem nominasjoner i kategoriene young talent, womans hairdresser og colour technician.

Enda mer spennende er det hvordan det vil gå med de fire bildene hun har sendt inn til Landskonkurransen i Norsk Fotograf Forbund der kåriingen skjer 8. april.