- Økonomisk sett ser det bra ut

Avdelingsoppsettet for Orkangers 2. divisjonslag i håndball er klart.

Denne uken ble det klart hvem Orkanger skal møte i neste års 2. divisjon.  Foto: OLA MARIUS RISE

Pluss

Orkanger skal møte mange av lagene de møtte i fjorårets 2. divisjon, men det har kommet inn noen nye. I årets avdeling finner vi: Utleira, Sverresborg, Byåsen Bredde, Levanger 2, Orkanger, Selbu, Aker Topphåndball 2, Nordstrand IF, Glassverket 2, Volda, Hønefoss og Bergsøy.

- Økonomisk sett ser dette oppsettet veldig bra ut. Vi har et par turer til Oslo og noen turer til Sunnmøre. Resten er det neste bare å sykle til. Det ser ut til å bli samme reisekostnader som i fjor, sier leder for OIF Håndball Øyvind Togstad fornøyd.

Berget plassen

I fjor var det bare ett lag som rykket ned fra 2. divisjon. I starten av sesongen så det ut til at Ålesund kom til å få det tøffest i avdelingen, men etter hvert begynte også sunnmøringene å ta poeng og mot slutten var det Orkanger som lå dårligst an. Men en god sesongavslutning gjorde at Orkanger berget plassen med et nødskrik i den siste serierunden.

Forsterkninger

Togstad er klar på at laget må opp flere hakk fra i fjor om de skal klare å etablere seg. Klubben er godt i gang med planleggingen til den kommende sesongen, men foreløpig er ikke alt spikret.

- I løpet av neste uke skal det meste være på plass. Da skal vi ha fått på plass trenere og apparatet rundt laget. Vi har en ambisjon om å komme opp noen hakk fra i fjor. Det må vi gjøre om vi skal etablere oss. Så vi håper å signere et par nye spillere, men det kommer vi tilbake til, sier Togstad.