I disse OL-tider inviterer Rindal skimuseum og Trondheim 2023 til VM-kveld med ski og musikk onsdag 21. februar ved skimuseet i Rindal.

Her får publikum møte Rindals stafettlag som tok en sterk 12. plass i årets NM. Og de får møte sin egen og Adresseavisens sportskommentator, rindalingen Birger Løfaldli mens han rapporterer direkte fra PyoengChang. Her kommer OL-stemninga direkte inn i skimuseet som rommer så mye historie og høytidsstunder rundt langrennssporten både i Rindal, Norge og verden for øvrig.

Team Veidekke Midt-Norge, som har hatt en svært god sesong så langt, er representert med trener Kristian Skrødal som forteller om hvordan de jobber for å oppnå gode resultater.

Og sist, men ikke minst, kommer Guri Hetland for å fortelle siste nytt om hvordan det jobbes med å få VM på ski til Trondheim i 2023.

Rindalingene er et stolt folkeslag, og de er også stolte av sin egen musiker og låtskriver Jo Sverre Sande som markerer seg sterkt om dagen. Han er blitt en gjenganger på radio med sine inderlige og gode sanger, og kommer til VM-kvelden med låter fra siste albumet sitt, «E».

Med kaffe og kanelboller skulle VM-kvelden i skibygda være komplett, mener Anne Skjølsvold ved Rindal skimuseum.

Rindaling og sportskommentator i Adresseavisen, Birger Løfaldli, rapporterer direkte fra OL i PyoengChang under VM-kvelden. Foto: Glen Musk