Caroline Solemsløkk Helgemo (17), lillesøster til Celine, er gjesteartist når The Wall – a Tribute to Pink Floyd spiller på Røros i helga og i Olavshallen lørdag 24. februar.

- Det er kjempeartig å bli spurt, sier Caroline som alltid har likt rock, og også har lyttet en del til Pink Floyds låter.

Krevende sceneframføring

Sammen med The Wall – a Tribute to Pink Floyd, skal hun synge låta «Another brick in the world» i Cindy Laupers versjon som nok krever en helt spesiell sceneframføring om låta skal bli så autentisk som ønskelig.

- Det var visst noen i bandet som hadde sett meg på scenen, og som mente at jeg passet til den rollen de hadde tiltenkt meg, sier Caroline som har registrert at det er i ferd med å bli utsolgt i Olavshallen lørdag 24. februar, mens det fortsatt er ledige stoler i Storstuggu på Røros.

Konkurrerer med de beste

I utgangspunktet var The Wall – a Tribute to Pink Floyd et hvilket som helst band som spilte for å ha det artig. Ettersom medlemmene av bandet var dedikerte Pink Floyd-fans, spesialiserte de seg etter hvert på Pink Floyds musikk og etablerte The Wall – a Tribute to Pink Floyd. Her har de åpenbart et like så dedikert publikum.

Ifølge bandet selv ble Oktoberrock 2009 forløsende for den videre framdrifta til bandet. Intensjonen ble ikke lenger bare å ha det gøy, men også å bli gode og kunne konkurrere med de beste Pink Floyd tributebanda i Skandinavia.

Hovedtyngden av repertoaret er fra albumet «The Wall» i tillegg til andre låter fra det legendariske bandet.

Visuell opplevelse

Om musikken er overordnet, er også lys og lyd svært viktig i Pink Floyds presentasjon av musikk. Også dette er ivaretatt på aller beste måte når The Wall – a Tribute to Pink Floyd gjør konserter som ikke bare byr på musikalske opplevelser, men også visuelle opplevelser.

Bandet har fylt Olavshallen i Trondheim flere år på rad med sine svært store produksjoner, og når de nå gjentar suksessen lørdag 24. februar med orkdalingene Caroline Helgemo, Christin Hoff og bandets faste medlem, Bjørn Asbøll, må det antas at Pink Floyd-fansen er på plass.