Linn Silje Hembre

Bor: Evjen

Jobber med: Driver egen frisør på Svorkmo

Hvorfor bor du der du bor?

- Det er fordi jeg trives godt på Orkanger. Jeg har en sønn som går på skole på Løkken og da må jeg holde meg i nærheten.

Hva gjør du på fritida?

- Jeg er mye ute og synger. Så bruker jeg mye tid med sønnen min og vennene mine.

Hva gjør du akkurat nå?

- Nå er jeg på jobb og klipper hår.

Er detmye å gjøre på jobb?

Ja, det er mye å gjøre for tiden. Folk har vinterferie og da vil folk klippe seg når dem har fri.

Hva serverer du når du har venner på besøk?

- Pizza og øl.

Hvor drar du helst på ferie?

- Jeg kan like godt stikke på hytta som på en sydenferie. Det er godt å komme seg bort fra det daglige og da er det fint å ta seg en tur på hytta.

Hva leser du?

- Lite. Jeg er ingen lesehest. Jeg har ikke ro til å lese så mye.

Din favorittpolitiker?

- Det må bli Are Hilstad. Fordi han er veldig flink i det politiske han gjør. I tillegg har jeg et godt samarbeid med han musikalsk og han er en gammel nabo av meg.

Hva opptar deg for tida?

- Jeg bruker mye tid på musikk og sønnen min. Jeg hadde nylig nyttårskonsert med Janitzar og så har jeg en del småoppdrag ved siden av. Så må jeg selvsagt jobbe en del i tillegg da.

Føler du det er nok timer i døgnet?

- Det er nesten ikke nok timer i døgnet for å få alt til å gå rundt. Hvis noen selger timer, så kjøper jeg det med en gang.

Hvordan holder du deg i form?

- Godt spørsmål. Timene i døgnet sier litt om det. Jeg skulle kanskje prioritert et treningssenter en gang i blant. Jeg er ganske aktiv i hverdagen og det er mye som skjer hele tiden, men jeg bruker ikke mye tid på treningssenter.

Favoritt-turmålet ditt?

- Jeg var til Kenya en gang. Dit vil jeg tilbake for det var en opplevelse for livet. Ellers så skal jeg opp på Galdhøpiggen en gang i livet. Tror jeg i hvert fall.

Noe du drømmer om å få gjort i livet ditt?

- Ja, det er mye, men det er ikke sikkert jeg klarer å oppnå alt. Jeg har lyst til å hjelpe ungdommer som sliter. Jeg kunne tenke meg å finne en måte til å få folk til å føle seg like mye verd.

Hvis du skulle valgt en annen jobb, hva ville du valgt da?

- Da ville jeg jobbet innenfor psykisk helse og spesielt ungdom. Det er beinhardt, det skjønner jeg, men da føler man at man får bidra med noe i hvert fall. Og det er stort behov for det.

Hvis du skulle reist bort for ett år, hva ville du savne mest?

- Hvis jeg hadde fått med meg sønnen så hadde det meste gått greit, selv om jeg hadde savnet vennene mine. Så hadde jeg nok savnet hverdagen. Hverdagen er best.

Hva angrer du mest på?

- Jeg angrer ikke på så veldig mye. Man må stå får det man har gjort. Det er bedre å angre på ting man har gjort i stedet for å angre på ting man ikke har fått gjort. Noen smeller må man gå på.

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255