I TV, aviser o.a. har det i den siste tiden vært en «føljetong» ved navn Listhaug. Der har det vært deltagelse av en helg gjeng. Denne gjengen er våre folkevalgte, de som skal styre vårt land, og legge til rette for oss som bor her. Det har vitnet om dårlig folkeskikk, og mangel på oppdragelse. De krangler og rakker ned på hverandre, så det går over alle støvelskaft. De glemmer oss som har «stemt dokk inn»., så de fikk en taburett og en klekkelig årslønn.

Det ble da vel en slags løsning på denne «føljetongen», men stille blir det neppe. Hva har så disse folkevalgte gjort for vårt kjære land?

Jo, de har over lengre tid gitt bort vårt varemerke, våre vakre fjell som turistene elsker. De selger fjellene våre til grådige haier i Europa, så de kan få kraft fra lille Norge, og tjene stort på det, og «resultatet» er en skog med vindmøller. Jeg har aldri hørt om «samla plan» for vindkraftutbygginga?

Da vi her i Agdenes kommune sloss mot Statkraft i årene 2006–08, hørte da en replikk: «Det største landbaserte vindkraftanlegg skal ligge i Midt-Norge». Og nå går det så det suser. Adresseavisen hadde nylig flere artikler med bilder, også Uke-adressa. og nå vil EU ha råderetten over våre fosser og vannfall. Skulle vi ikke hatt folkeavstemning om disse viktige saker?

Skal vi gi bort arvesølvet vårt? Det tror jeg de aller fleste nordmenn er imot! Men den gjengen som sitter i Oslo bestemmer. Hvordan ser Norge ut om en generasjon=!