Randi Fagerholt (46) fra Fannrem var i flere år en gjenganger i STs spalter, både som lensmann i Meldal, etterforskningsleder ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor og som fungerende lensmann i Orkdal, Agdenes og Skaun når lensmann Tor Kristian Haugan var borte.

Men nå har hun skiftet arbeidsplass.

- Jeg har startet å jobbe som operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt. Jeg startet i jobben 12. mars i år, forteller hun.

Fire lensmenn skal reduseres til kun én

Dette er en fast stilling som Fagerholt søkte på og ble ansatt i.

- Stillingen er permanent per i dag, og jeg har ingen andre søknader inne i politidistriktet for tida, opplyser 46-åringen, som nå pendler fra Fannrem til Trondheim på jobb.

- Men hvem er lensmann i Meldal nå?

- Meldal lensmannskontor er lagt ned, og Tor Kristian Haugan er nå leder i Meldal kommune, forteller hun.

Offisielt er kontoret i rådhuset i Meldal sentrum nede fra og med 1. juni i år, men det er i praksis avviklet og alt av funksjoner og ledelse er flyttet til Orkdal.

- Jeg er glad for å ha fått jobben

I forbindelse med den pågående, storstilte omstrukteringa i politietaten, ble i vår lensmannsstillingene i de ulike distriktene utlyst. I vårt distrikt var det tre søkere, deriblant Fagerholt og dagens lensmann, Tor Kristian Haugan. Sistnevnte fikk jobben.

Men i tillegg til topplederjobben i lensmannsdistriktet, er det en del lederstillinger som etter hvert også vil bli utlyst her.

- De kan være aktuelle å søke på, sier Fagerholt.

Fannremsbyggen var før hun ble lensmann i Meldal fast ansatt som politibetjent ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor. Hun har ledererfaring som operasjonsleder og innsatsleder i trondheimspolitiet.

Disse vil bli lensmann i Orkdal