Turid Mjøesaune driver Mjønesaune camping i Snillfjord, som ligger i det området som er isolert av raset. Hun forteller at pinsehelga tradisjonelt er den store utfartshelga på campingen, hvor de har nærmere 60 vogner.

- Jeg vet ikke hvor mange som er her akkuart nå. Det kan ha kommet folk i går som jeg ikke har oversikt over. Men det er jo to campingplasser her ute, hytter og hus. Det er nok flere hundre mennesker som er isolert her nå. Mange kan få problemer, sier hun.

- Hvordan oppleves det å være isolert?

-  Det føles litt utrygt hvis ting skjer, hvis noen trenger ambulanse eller lignende. Vi er ikke hysteriske, vi har både vann og mat. Det er ingen krise sånn sett, men folk kommer seg ikke på arbeid. Jeg skulle egentlig til Orkdal en tur og handle til pinse, men jeg skal berge likevel. Det er litt ekkelt da, men vi har jo luftambulanse om det skulle bli noe prekært, sier hun.

- Har dere fått beskjed fra kommunen eller andre om hvordan dere skal forholde dere?

- Nei, det er vi som har gitt kommunen beskjed om det som er skjedd. Jeg varslet ordføreren klokka 06 i morges. Vi var de først som fikk vite det, fordi hytta som måtte evakueres ved rasstedet ligger på eiendommen vår, sier Mjønesaune.