Liverpool-tilhenger Hugo Storsand er ikke i tvil om utfallet på lørdagens finale i Champions League mot Real Madrid.

- Liverpool har spilt bra i det siste, og jeg tror det blir en del mål. 3-1 til Liverpool, sier mannen, som selv har vært på Anfield (Liverpools hjemmebane) 30-40 ganger.

Bruce Grobbelaar i Idrettsparken

Sammen med Tore Druglimo står Storsand kommende lørdag kveld i spissen for et arrangement i klubbhuset til Orkanger IF i Idrettsparken. Her skal Champions League-finalen vises på storskjerm.

- Vi har sendt ut invitasjoner, og nå er det fulltegnet. Vi blir cirka 50 personer som skal se kampen sammen, påpeker Storsand.

Hvem vinner finalen? Liverpool Real Madrid Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Hvem vinner finalen? Liverpool 52% Real Madrid 48% Du har allerede stemt 29 stemmer

- Det er ikke bare for Liverpool-supportere?

- Nei, nei! Men overvekten av folket som kommer vil nok heie på de røde, svarer han.

Disse kom med på Topp 100-listen

Opprinnelig skulle samlinga være i MC-lokalet i Fjøset på Fannrem. Men på grunn av at det ble litt for kort tid opp imot å få godkjent skjenkebevilling der i kjelleren, ble arrangementet flyttet lenger nord i dalføret.

Det er selvsagt ikke alkoholservering i klubbhuset på Orkanger heller.

- Tanken er at en gjeng heller kan samles i Orkdal enn å dra til byen for å se kampen på storskjerm, sier Storsand, som håper på god stemning i klubbhuset og Liverpool banker de hvite fra Madrid.

Da Vegard kom "hjem" til Liverpool

- Dukker det opp noen tidligere Liverpool-spillere i klubbhuset på Orkanger?

- Nei, ikke som jeg vet. Det nærmeste må vel være Vegard Heggem (spilte i Liverpool fra 1995-1998), da. Men han har sikkert andre planer for denne kvelden når Liverpoll spiller finale i Champions League, sier Storsand.

Hugo Storsand står her sammen med Ian Callaghan. Sistnevnte spilte på 1950 - og 60-tallet, og har flest kamper for Liverpool av samtlige spillere gjennom tidene. Foto: Privat