- Det er ingen dramatikk i dette, beroliger Stein Ola Moksnes.

54-åringen fra Trondheim ble 15. august i fjor ansatt på fulltid som daglig leder i Buvik IL, med sine drøyt 1400 medlemmer. Moksnes skulle enkelt forklart få system i organisasjonen.

Dette er Buvik ILs nye daglige leder

Men nå har han sagt opp.

- Jeg har bedt om å få slippe fri fra 1. juni, for da begynner jeg i ny jobb. Datoen for når jeg slutter er imidlertid ikke avklart ennå, poengterer han.

Han benytter muligheten til å fortelle at "Buvik IL har et fantastisk styre, det er mange viktige oppgaver å ta fatt på, idrettsanlegget har et fantastisk anlegg, klubben har et stort potensial og at han har startet på mye som er bra".

- For klubben sin del føler jeg ikke at tidspunktet er riktig at jeg drar. Jeg avslutter noe som ikke er fullført, sier han.

Se alle bildene fra Krokus Cup

Foto: Truls Lereggen

Moksnes legger også til at jobben innebærer krevende utfordringer, mange i klubben vil mye, og at det er om å gjøre å få alle til å "gå i takt".

- Hvorfor slutter du? Er det på grunn av at det ble for vanskelig å få buvikingene til å "gå i takt" eller skyldes det bare tilbud om ny jobb?

- Det er det siste! Jeg har fått en gylden anledning til å prøve meg innenfor et fagområde jeg tror jeg passer godt i. Det er en helt annen type jobb enn jeg har her, sier han og forteller at Fretex blir hans nye arbeidsgiver og at han skal jobbe innen psykiatri (DPS).

- Vil du bli erstattet i Buvik IL?

- Det vet jeg ikke, men jeg vil anbefale at idrettslaget finner en ny mann i stillinga, sier mannen, som har hatt kontor på idrettsanlegget ved Buvik skole.

Her er Svorkmos Ronaldo

Moksnes kom fra en 50 prosent stilling som daglig leder i Strindheim, der han tidligere har vært på trener- og lagledersiden også. Han startet sin yrkeskarriere som mekaniker, men videreutdannet seg innen salg, organisasjon og ledelse.

De siste 20 årene har han jobbet som konsulent opp mot IT og prosjektledelse, i tillegg til at han har undervist en del på voksenopplæringen.