Sist uke hadde Orkla FK ekstraordinært styremøte hvor det ble valgt ny styreleder og nytt styre i klubben. Det er Guri Anne Ustad som blir ny styreleder, og tar dermed over etter John Kåre Solem som har vært klubbens styreleder de siste fire årene. Guri Anne Ustad bor i Børsa, og jobber ved Orkdal VGS som lærer. Hun har blant annet erfaring fra Rosenborg BK som butikksjef og Husfliden i Trondheim som daglig leder.

- Spennende klubb

Ustad er født og oppvokst på Ustjåren i Orkdal, men har bodd i Børsa i mange år og har dermed ikke hatt så mye å gjøre med Orkla tidligere.

- Jeg har fulgt med Orkla tett i de 20 årene de har holdt på for jeg er jo tross alt orkdaling. Jeg har vært med en del i Skaun BK, men jeg synes Orkla virker som en veldig spennende klubb og ville bidra der. Jeg er jo veldig interessert i fotball og det satses jo ganske bra i Orkla om dagen, så det er veldig interessant, sier Ustad.

- Er det noe store oppgaver du nå tar fatt på som ny styreleder?

- Foreløpig er det ikke så store ting det er snakk om, men vi kommer til å jobbe videre mot målet om å bli en kvalitetsklubb og det er et veldig viktig og bra arbeid, sier Ustad.

Slik blir styret

Det øvrige styret i Orkla FK består av: Morten Wolden (nestleder), Kristine Eker (kasserer), Jan Ingebrigt Ustad (administrativ sportslig leder og daglig leder), Fredrik Evjen (styremedlem), Kristine Slupphaug (styremedlem) og Anders Gausen (styremedlem).

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255