Konstadhaven på Fannrem er stengt på grunn av at driveren er konkurs. Den populære restauranten har siden 1. juli 2012 vært drevet av Kemal Yasar. Nesten nøyaktig seks år senere, den 26. juni i år, slås restauranten konkurs. Advokat Stein Knut Tonning er oppnevnt som bostyrer, og første skiftesamling blir holdt i Sør-Trøndelag tingrett den 22. august.

Ny driver

Konstadhaven Fannrem Kemal Yasar, som er det offisielle navnet på bedriften, har vært stengt siden konkursåpninga. Men ifølge Øzgur Yasar, som eier restaurantlokalene, vil det ikke være stengt så mye lenger.

- Leietakeren og driveren på Fannrem måtte desverre avvikle drifta, men vi er nå i samtaler med flere aktuelle drivere som kan overta drifta på Fannrem. Vi har fortsatt ikke noen dato for når vi har en avtale på plass. Det jeg kan si er at ny driver vil være på plass og dørene åpnes igjen i løpet av relativt kort tid, opplyser Øzgur Yasar til ST.

- Vil konseptet bli det samme når ny driver åpner igjen?

- Ja konseptet vil bli det samme, men ny driver vil selvsagt prege restauranten på sin måte.

Beste velgående

Konstadhaven Fannrem og konkursen som sådan må ikke settes i sammenheng med Konstadhaven på Orkanger. Konstadhaven på Orkanger lever fortsatt i beste velgående i regi Bjørn Sverre, eller Tevfik Yasar, som er hans egentlige navn. Bjørn Sverre startet opp Konstadhaven på Orkanger i 2000, og fire år senere startet han i tillegg opp og drev Konstadhaven på Fannrem. De siste årene fram til 2012, da Kemal Yasar, som er Bjørn Sverres bror, overtok drifta på Fannrem, ble Konstadhaven Fannrem drevet av Bjørn Sverres sønn, Øzgur Yasar.

Kemal Yasar overtok Konstadhaven Fannrem i 2012. Foto: Arkivfoto