8. september arrangeres årets utgave av Oktoberrock. Bakgrunnen for at arrangementet er flyttet til september, er at Orklahallen kan bli opptatt i forbindelse med Nato-øvelsen senere i høst.

Godt billettsalg

Så langt ser det ut til å bli stor oppslutning rundt årets musikkbegivenhet i Orklahallen.

Suzi Quatro holder fortsatt koken.

- Det er aldri solgt så mange billetter på forhånd som i år. Det tok skikkelig av da det ble kjent at Suzi Quatro skulle komme. I motsetning til mange av de andre 70-tallsrockerne, har ikke hun vært så ofte å se i Norge, og det kommer folk fra hele landet, sier Olav Berg.

Fra utlandet

Men det er ikke bare fra Norge publikum kommer.

- Det er ikke uvanlig at det kommer folk fra andre land til Oktoberrock. Vi har tidligere hatt gjester fra blant annet England, Sverige, Estland og Finnland. I år vet vi at det også kommer besøkende fra Danmark og Tyskland.

Sølvbryllup

Blant de langveisfarende er det et ektepar fra Tyskland.

- Det er utrolig moro at et par fra Hamburg velger å ta turen til Orkanger og Oktoberrock, og at de i tillegg feirer sølvbryllup. Heinke og Rola Lorenzen har vært gift i 25 år, og turen er en gave i forbindelse med feiringa av sølvbryllupet, sier Berg.

Fullt

I og med at det er mange langveisfarende som kommer til Oktoberrock, er det nå fullt ved de fleste overnattingsstedene i regionen.

- Det er derfor flere som nå bestiller overnatting i Trondheim, og det vil bli satt opp busser slik at det går greit å komme seg hjem etter konserten.

Raga Rockers

Orklahallen er godkjent for 2000 publikummere. Så mange vil det ikke bli under Oktoberrock, for arrangøren legger vekt på å ha et romslig sitteområde. Per i dag er det lagt ut 1200 billetter på forhåndssalget.

Raga Rockers er blant de fire store i norsk rock.

Foruten Suzi Quatro kommer Divin' Ducks, Peer Gynt, Black Ingvars, Dance With a Strangers - og ikke minst bandet som regnes blant de fire store i Norge, Raga Rockers.