- Oktoberrock selger ut hotellet

Når rockelegenden Suzi Quatro står på scenen i Orklahallen om en drøy måned, skapes store positive ringvirkninger på flere områder i kommunen.

Suzi Quatro er en rockelegende som vil trekke mange tilreisende til årets Oktoberrock.  Foto: Stefan Brending

Pluss

- Oktoberrock betyr fantastisk mye på flere måter - både direkte og indirekte. Arrangementet betyr mye positiv omdømmebygging for kommunen. Mange tilreisende opplever kommunen for første gang gjennom Oktoberrock, noe mange drar veksler på - inkludert oss. Og konkret økonomisk for vårt del, så er det et viktig arrangement. Oktoberrock har de to siste årene sørget for utsolgt hotell hos oss. I år ble hotellet fullbooket tidlig i vår oktoberrockhelga, og det er ikke tvil om at Oktoberrock har mye av skylda for det, sier direktør ved Bårdshaug herregård, Magnus Lysholm, og legger til at hotellet har gjester til Oktoberrock på venteliste.