Gagnås vil finne NM-formen på hjemmebane

Søndag er det duket for Orkla Sparebank Lekene i Børsa.

Kjetil Brenno Gagnås (18) jubler her etter å ha slått den 20 år gamle klubbrekorden på Moan Idrettspark under Orkla Sparebank Lekene i fjor. I år skal han igjen i aksjon på 800 meter.  Foto: Foto: ØYVIND BROSTRØM

Pluss

Kjetil Brenno Gagnås har vist strålende form på friidrettsbanen denne sommeren. I helga skal han bruke Orkla Sparebank Lekene som oppladning til det kommende senior-NM helgen etterpå. Kravet til Senior-NM på 800 meter var på 1,54,99, noe Gagnås har klart med glans. Under samme stevne i fjor slo han den 20 år gamle klubbrekorden til Terje Krangsås da han løp inn på 1,56,02. I sommer har han senket sin personlige rekord med ytterligere to sekunder og har stort sett løpt under NM-kravet i hvert eneste løp. Han personlige rekord er nå 1,53,81.