Næringshagen i Orkdalsregionen vokser og har fått en ny bedriftsrådgiver. Dag Rune Stensaas (56) er utdannet sivilingeniør innenfor VVS og energiteknikk fra NTNU. Han har over 30 års erfaring fra undervisning, leverandør, entreprenør og rådgivende ingeniørvirksomhet innenfor byggenæringen, opplyser næringshagne på sin hjemmeside.

56-åringen har vokst opp i Trondheim. De siste 16 årene har han bodd i konas hjembygd Børsa hvor han fortsatt holder hus med kone og  to barn på 16 og 19 år.

Stensaas har i tillegg til den tekniske kompetansen, erfaring fra bedrift og organisasjonsutvikling gjennom ledende stillinger i bedrifter som den tekniske entreprenøren GK og rådgiverselskapet SWECO.

På fritiden trives han godt i skog og mark. Og når han ikke følger opp barn på fotball og motocross, tilbringes så mye tid som mulig på hytta på Nerskogen både sommer og vinter.

Næringshagen i Orkdalsregionen AS, som har kontor på Orkanger, er et innovasjons- og utviklingsselskap som arbeider for vekst og nyskaping i næringslivet i Orkdalsregionen. De har seks ansatte, inkludert ei prosjektstilling, med forskjellig bakgrunn og erfaring som bistår bedrifter dersom de ønsker utvikling og vekst.

De jobber for næringslivet i kommunene Rindal, Meldal, Orkdal, Skaun, Snillfjord og Agdenes.