Delte meninger om «Orkland IL»

Én av drivkreftene bak opprettelsen av Orkla FK, Nikki Konstad, mener toppsatsing gjennom en ny Orkland-klubb, er en god idé. Andre idrettsprofiler mener det motsatte.

En eventuell satsingsklubb i dalføret bør ligge i Idrettsparken, mener Nikki Konstad.  

Pluss

Tirsdag skrev ST-redaktør Anders Morken en leder hvor han foreslår å etablere et toppsatsingstilbud i nye Orkland kommune. «Er Orkland IL veien å gå for å lykkes med ei toppsatsing innen fotball og håndball?», skriver blant annet Morken i sin leder og viser til at det nærmest er krise på herresiden i fotball om Orkla skulle rykke ned til 4. divisjon. Han lanserer en idé om å etablere et toppsatsingstilbud, men at de lokale idrettslagene må bestå, da de er viktige garantister for lokal stolthet og identitet- og ikke minst lokalt breddetilbud.